به گزارش روابط عمومی معاونت: مدیر دانشجویی از ایجاد تغییراتی در بخش تغذیه دانشجویان خبر داد و افزود: با حضور بیشتر بخش غیردولتی و تغییر پیمانکار شرکت در ارائه خدمات تغذیه‌ای و به دانشجویان، نه تنها کیفیت غذای دانشجویان را ارتقاء می‌بخشد، بلکه منوی غذای آن ها هم متنوع‌تر می شود.

دکتر «مهدی قربانیان» افزود: گام اول در تغییر تغذیه دانشجویان که درمرحله اجرا می باشد، افزایش تنوع غذایی به 30 نوع است.

وی با بیان اینکه مراجعات زیادی از بخش خصوصی برای ارائه امکانات برای تغذیه دانشجویان به دانشگاه‌ها شده است، اظهار کرد: هدف بخش خصوصی این است که غذا را با کیفیت بالا و قیمت متناسب ارائه دهد.