برگزاری جشنواره غذا به مناسبت هفته سلامت

4011 ٤:٤٨ ق.ظ

برگزاری جشنواره غذا به مناسبت هفته سلامت  :

 

 به مناسبت هفته سلامت جشنواره غذا با موضوع آش و سوپ های سنتی در مورخه 21/1/91 در پایگاه علیا با حضور سرپرست محترم مرکز بهداشت ، بازنشستگان و همکاران مرکز بهداشت برگزار گردید. در این جشنواره هدف ارتقاء دانش تغذیه ، آشپزی سنتی و تغذیه سالم در خانواده بود و معیارهای مهم انتخاب غذای برتر ، نوع پخت ، مواد اولیه غذا ، استفاده از گروههای غذایی ، نوع روغن مصرفی ، طعم و تزئین غذا بود که در انتها به 17 نوع غذای برتر جوایزی اهدا گردید.


از مجموع 1 رأی