کارگاه آموزشی بهداشت یاران  اصناف طبق برنامه عملیاتی واحد بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت شهرستان بجنورد در سال جاری با عنوان ارتقا وضعیت بهداشتی مراکز تهیه وتوزیع وعرضه مواد غذایی واجرای برنامه بهداشت یاران اصناف در مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی صنف ( غذا فروشان ، رستوران داران ، شیرینی پزان  ) برگزار گردید.

در ابتدا جلسه سرپرست مرکزبهداشت شهرستان بجنورد جناب آقای دکتر بازخانه ای در خصوص ارتباط بین غذای تهیه شده در مراکز ومنازل ورژیم غذایی وبیماریهای مرتبط با آن ونیز اهمیت توجه به کلیه نکات بهداشتی به ارائه توضیحات جامعی پرداختند ، در ادامه کارشناس مسئول بهداشت محیط  شهرستان  جناب آقای مهندس حمیدی در خصوص بهداشت فردی وبهداشت ابزار وتجهیزات در محل کار مطالب آموزشی ارائه نمودند در ادامه جلسه کارشناس ستادی مرکز بهداشت سرکار خانم مهندس خوشرفتار در خصوص بهداشت ساختمان مطابق دستورالعمل های مربوطه به ارائه توضیحاتی پرداختند .

در ادامه این جلسه با توجه به هفته کمپین نمک سر کار خانم جودت کارشناس مسئول واحدتغذیه مرکز بهداشت در خصوص استفاده از نمک ید دار تصفیه شده وعدم استفاده از نمک های غیر یددار ونیز نمک دریا ونیز فواید ومضرات این نوع نمکها به ارائه توضیحات مفصلی پرداختند .

همچنین با عنایت به اینکه در راستای اجرای برنامه بهداشت یاران اصناف از جانب معاونت محترم بهداشتی دانشگاه اعتباری در نظر گرفته شده بود برای بهداشت یاران اصناف به منظور تشویق ونیز الگو سازی روپوش سفید وکلاه کار نیز تحویل بهداشت یاران حاضر در جلسه گردید.