گزارش بازدید وب سایت :

تعداد بازدید های کل : ۴۸۱۹۷۷ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٧/٢/٢٣ - ۷۹۴ مورد

روز جهانی دیابت ۱۳۹۸-۲۰۱۹

دوشنبه ٢٠ آبان ١٣٩٨ ساعت ٨:٤٧ ق.ظ   ( بازدید : 20 نفر )

شعار هفته دیابت: از خانواده خود محافظت کنید protect your family

فدراسیون بین المللی دیابت (IDF) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) با توجه به آمار رو به رشد دیابت در جوامع بشری، روز ۱۴ نوامبر (۲۳ آبان) را در سال ۱۹۹۱ میلادی به عنوان روز جهانی دیابت نامگذاری کردند. این روز که یکی از مناسبت های رسمی در تقویم سازمان ملل متحد می باشد، هر ساله با مشارکت و حمایت بیشتری از سوی دولت ها، سازمان ها و نهادهای دولتی و غیردولتی در سراسر جهان مورد توجه واقع می شود.

حلقه آبی نماد جهانی دیابت و سمبل اتحاد جامعه دیابتی برای مقابله با شیوع روز افزون دیابت در دنیاست

کمپین روز جهانی دیابت ۳ هدف عمده را دنبال می کند:

• فراهم آوردن فضای لازم برای توجه به نیازهای جامعه دیابتی
  • تاکید بر لزوم اجرای برنامه های مدون و هماهنگ جهت کنترل خطرات دیابت برای جوامع
  • جلب توجه جهان به معضل دیابت و راهکارهای مدیریت آن

نقش خانواده در تشخیص دیابت

– یک نفر از هر ۲ نفر، از دیابت خود اطلاع ندارد: تشخیص و درمان به موقع، کلید مدیریت دیابت و پیشگیری از عوارض است.

– عدم تشخیص زودهنگام دیابت نوع یک می تواند خطرات جدی به همراه داشته باشد. علائم دیابت را بشناسید تا به خوبی از خود و خانواه تان محافظت کنید.

نقش خانواده در پیشگیری از دیابت

– دیابت نوع دو در بسیاری از موارد با رعایت سبک زندگی سالم قابل پیشگیری است. پیشگیری از دیابت در خانواده آغاز می شود.

– اگر فرد مبتلا به دیابت در خانواده دارید، عوامل خطر برای ابتلا به دیابت، علائم آن و نیز راهکارهای مدیریت آن را بخوبی بشناسید.

– خانواده ها می بایست سبک زندگی سالم را درون خود نهادینه کنند تا خطر ابتلای به دیابت در تمام اعضا کاهش یابد.

نقش خانواده در مدیریت دیابت

– مدیریت دیابت نیازمند مراقبت، کنترل و درمان روزانه، سبک زندگی سالم و آموزش مداوم است. حمایت خانواده از فرد دیابتی کلید موفقیت در این زمینه است!

– آموزش و پشتیبانی مداوم می بایست در دسترس تمامی خانواده ها و افراد مبتلا به دیابت باشد تا انگیزه و مهارت لازم برای مدیریت دیابت را در اختیار آنان قرار دهد.

– مراقبت ها و داروهای اولیه دیابت می بایست در اختیار تمامی خانواده ها باشد.

منبع : مركز بهداشت شهرستان بجنورد چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

تبريك روز بهورز (۶۴۶۹ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...