غذای کودکان خود را مقوی تر کنید

116 ٣:١ ق.ظ

کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: مادران می توانند با افزایش مقدار پروتئین و ویتامین ها به کمک برخی مواد غذایی، غذای کودک را مقوی تر کنند.

زینب محمدنیا در گفتگو با روابط‌ عمومی مرکز بهداشت بجنورد اظهار کرد: در شش ماهه اول پس از تولد تغذیه انحصاری با شیر مادر بسیار مهم و حیاتی بوده و آغاز غذای کمکی از پایان شش ماهگی بایستی با غذاهای ساده تر آغاز شده و به مرور مقوی تر و با استفاده از گروههای مختلف مواد غذایی تهیه شود.

وی افزود: یکی از روش های مغذی سازی غذای کودک، استفاده از انواع حبوبات مانند عدس و ماش کاملا پخته است که می تواند مورد استفاده کودک، پس از ۶ ماهگی قرار بگیرد.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد تصریح کرد: افزودن تخم مرغ آب پز رنده شده نیز به سوپ، ماکارانی یا برنج پس از طبخ، و استفاده از پودر جوانه غلات و حبوبات در برخی غذاها به ویژه سوپ و فرنی و پلو غذاها را مقوی تر خواهد کرد. 

محمدنیا با اشاره به ارزش غذایی لبنیات و اهمیت افزودن آن به غذای کودک، تصریح کرد: در تهیه غذای کودکان بالای یک سال، اضافه کردن کمی شیر پاستوریزه گاو به سوپ یا آش و افزودن ماست پاستوریزه به پوره میوه ها بسیار توصیه می شود.

 


از مجموع 1 رأی