نمک کم مصرف کنیم و همان مقدار کم هم، نمک تصفیه شدۀ یددار باشد.

خاک کشور ما یُد کمی دارد و در ۴۰ سال گذشته، یکی از برنامه ‌های موفق وزارت بهداشت، این بوده که با اجرای برنامه غنی کردن نمک با ید،  اختلالات کمبود یُد را ریشه کن کرده است و سازمان غذا و دارو به هیچ کارخانه ‌ای اجازه تولید نمک بدون فرآیند تصفیه کردن و اضافه کردن یُد را نمی‌ دهد. نمک‌ های موجود در بازار تحت عنوان نمک دریا، سنگ نمک، نمک صورتی، نمک هیمالیا و ... مجوز سازمان غذا و دارو را ندارند.
این نمک‌ ها مقادیر زیادی فلزات سنگین دارند که سرطان ‌زا بوده و سنگ کلیه ایجاد می ‌کنند و اگر افراد از این نمک‌ ها استفاده کنند، دچار کمبود یُد می شوند که عوارضی مانند سقط جنین، عقب ماندگی و اختلالات ذهنی جنین را به همراه خواهد داشت.
مصرف نمک (که یکی از عوامل اصلیبالارفتن فشارخون است) در کشور ما، دو برابر حد استاندارد است! 
نمکدان را از سفره ها حذف کنید.