نمکدان سر میز یا سفره نیاورید

مصرف زیاد نمک و غذاهای شور سبب بر وز اختلال در کارکرد کلیه ها و در صورت استمرار باعث از دست دادن کلیه ها ، ابتلا به فشار خون بالا ، بروز بیماری های قلبی و عروقی ، سرطان معده ، پوکی استخوان ، تورم و ... میشود.

برای اجتناب از مصرف بی رویه نمک، لازم است افراد از قرار دادن نمکدان بر سر سفره خودداری کنند و همان مقدار کم مصرفی در تهیه غذا از نوع نمک یددار و تصفیه شده باشد.

برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک میتوان از سبزی های تازه و معطر، لیموترش ، آب نارنج ، آویشن ، شوید ،ادویه ها و سایر چاشنی ها استفاده کرد.

 

ماهنوش ایزانلو کارشناس تغذیه مرکز جامع سلامت باقرخان