parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/03/19 - 20:08
  • - تعداد بازدید: 15
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zsg4

گرامیداشت روز جهانی ایمنی غذا در بجنورد با تأکید بر آمادگی در برابر شرایط غیرمنتظره

 به مناسبت هفدهم خردادماه، روز جهانی ایمنی غذا (۷ ژوئن)، برنامه‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی در شهرستان بجنورد با محوریت شعار امسال «ایمنی غذا: آمادگی برای شرایط غیرمنتظره» برگزار شد. در این راستا، واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان بجنورد اقدام به برگزاری برنامه‌های آگاهی‌بخشی برای عموم مردم، جلسات آموزشی برای گروه‌های هدف و توزیع بروشورها و پیام‌های بهداشتی در مراکز خدمات جامع سلامت نمود. خانم رضایی، مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت بجنورد، در حاشیه این برنامه‌ها گفت: «ایمنی غذا یکی از اصول بنیادین سلامت جامعه به شمار می‌رود و تمامی افراد، از خانواده‌ها تا صنایع غذایی و نهادهای نظارتی، در تأمین غذای سالم مسئولیت دارند. آموزش و آمادگی برای مواجهه با بحران‌ها و آلودگی‌های ممکن در زنجیره تولید و مصرف غذا، نقش حیاتی در پیشگیری از بیماری‌ها ایفا می‌کند.» براساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، هر سال بیش از ۶۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری‌های ناشی از غذای ناسالم مبتلا می‌شوند که این امر به مرگ بیش از ۴۲۰ هزار نفر منجر می‌گردد. کودکان، سالمندان و افرادی با سیستم ایمنی ضعیف، از آسیب‌پذیرترین گروه‌ها در برابر خطرات غذایی هستند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 55146
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید